Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gizlilik Politikaları

NETHABERLER.COM internet sitesi gizliliğinizi ciddiyetle muhafaza eder. Gizlilik ilkeleri ile ilgili daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki maddeleri dikkatlice okuyunuz.

Gizlilik İlkeleri Neleri Kapsar?

NETHABERLER.COM internet sitesi siteye ait olan ürün ve hizmetlerini kullananların kişisel bilgilerini barındırır. Kişisel Bilgiler ilgilinin tanınabilmesi için adı, soyadı, e-mail adresi, fotoğraf, sosyal ağ bilgileri gibi bilgilerden oluşur. Bu bilgiler kamuya açık değildir ve hiçbir surette NETHABERLER.COM internet sitesinin yönetmediği veya kontrolü altında olmayan başka yerlerde kesinlikle kullanılmaz ve paylaşılmaz.

Bilgi Paylaşımı ve İfşa Edilmesi

NETHABERLER.COM internet sitesi sizin özel isteğiniz olmadığı sürece sizden toplanan kişisel bilgileri sitemize bağlı olmayan ve bizlere ürün ya da hizmet sunan şirketlerle veya 3. şahıslara asla paylaşmaz. NETHABERLER.COM internet sitesi eğer başka bir şirket ile birleşirse veya bünyesine alırsa gizlilik çerçevesinde kullanıcılara ait olan bilgileri taşıyabilir. Eğer bilgi taşınması söz konusu olursa kullanıcılar bu durumdan önceden haberdar edilir.

Gizlilik ve Güvenlik

Kullanıcılara ait olan bilgiler sizlerin güvenliği için sitemizin gönüllü çalışanlarına da kısıtlanmış durumdadır ve sadece ürün ve hizmetle ilgili kullanıcı bilgileri gerekli olduğu durumlarda gerekli kısımlara yetkili personelin erişimi mümkün kılınır.

Çerez Nedir?

Bilinen ismiyle “cookie”, mobil ve masaüstü cihazlar kullanarak sitemiz www.nethaberler.com‘u ziyaret ettiğinizde bilgisayarınız veya mobil cihazınıza (akıllı telefon, tablet gibi) kaydedilen küçük metin dosyası veya bilgilerdir. Çerezler genellikle geldikleri internet site isimlerini, kullanım ömürlerini ve rastgele verilen sayılardan oluşan değerler içerir.

Ne için Kullanıyoruz?

Çerezleri, NETHABERLER.COM sitemizin daha kolay kullanılması, sizin ilgi ve ihtiyaçlarınıza göre ayarlanması ve kullanıcılarımıza akıllı reklam gösterimi için kişiselleştirme amacıyla kullanıyoruz. İnternet siteleri bu çerez dosyaları okuyup yazabiliyorlar ve bu sayede tanınmanız ve size daha uygun bir internet sitesi sunulması amacıyla sizinle ilgili önemli bilgilerin hatırlanması sağlanıyor (tercih ayarlarınızın hatırlanması gibi). Çerezler ayrıca, sitemiz üzerinde gelecekteki hareketlerinizin hızlanmasına da yardımcı olur. Ayrıca ziyaretçilerin NETHABERLER.COM sitemizi nasıl kullandığını anlamak ve sitemizin tasarımı ile kullanışlılığını geliştirmek amacıyla çerezleri, sitemizin kullanımı hakkında istatistiki bilgiler toplamak için de kullanabiliriz.

Haber sitemiz nethaberler.com Çerezleri

Kullanıcıların web sitesi, mobil uygulama ve/veya mobil site kullanımlarını kişiselleştirmek için kullanır. Bu kullanım; Parolanızı kaydeden ve web sitesi/mobil uygulama/mobil sitesi oturumunuzun sürekli açık kalmasını sağlayan, böylece her ziyaretinizde birden fazla kez parola girme zahmetinden kurtaran çerezleri ve Web sitesi, mobil uygulama ve/veya mobil siteye daha sonraki ziyaretlerde kullanıcıyı hatırlayan ve tanıyan çerezleri içerir. Kullanıcıların web sitesi, mobil uygulama ve/veya mobil siteye nereden ve hangi cihazlardan bağlandığı, web sitesi/mobil uygulama/mobil sitesi üzerinde hangi içeriği görüntülediği ve ziyaret süresi gibi web sitesini/mobil uygulamayı/mobil sitesini nasıl kullandığınızın tespiti de dahil olmak üzere; web sitesi, mobil uygulama ve/veya mobil siteyi kullanıcının nasıl kullandığını belirlemek amacıyla kullanır. Kullanıcının ilgi alanına uygun içerik ve reklamları sunmak, diğer bir ifade ile hedeflenmiş reklam veya tanıtım amacıyla kullanır

Hangi Türleri Kullanıyoruz?

NETHABERLER.COM sitemiz de oturum çerezleri (session cookies) ve kalıcı çerezler (persistent cookies) olmak üzere sitemiz genelinde iki tür çerez kullanmaktayız. Oturum çerezleri geçici çerezler olup sadece tarayıcınızı kapatıncaya kadar geçerlidirler. Kalıcı çerezler siz silinceye veya süreleri doluncaya (bu şekilde çerezlerin cihazında ne kadar kalacağı, çerezlerin “kullanım ömürlerine” bağlı olacaktır) kadar sabit diskinizde kalırlar.

Üçüncü Parti Çerezleri (3th Party Cookies)

Okurlarımız ve ziyaretçilerimiz, reklam platformları, sosyal medya platformları ile analitik bilgileri toplama hizmeti veren, sitemiz genelinde kullanılan bu servis sağlayıcılar hizmetlerini sunabilmeleri için sitelerimizi ziyaret ettiğinizde, bizim yerimize cihazlarınıza çerez kaydetmelerine izin verebiliriz. Bu çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve bu çerezlerin nasıl kontrol edileceğine ilişkin ayrıntılı bilgi için, lütfen bu üçüncü parti kurum ve kuruluşların gizlilik politikalarını veya çerez politikalarını inceleyiniz. Haber sitemiz NETHABERLER.COM çerezleri ayrıca; arama motorlarını, NETHABERLER.COM’un haberini yayınladığı web sitelerini ziyaret ettiğinizde ilginizi çekebileceğini düşündüğü reklamları size sunabilmek amacıyla kullanabilir.

Bu amaçla; NETHABERLER.COM sitemiz de size özel haberler sunabilmek için web sitesine, mobil uygulamaya, mobil sitesine ve NETHABERLER.COM sitesinin haberini yayımladığı web sitelerine, mobil uygulama ve/veya mobil sitesine yaptığınız önceki ziyaretlerle ilgili bilgileri kullanır. Kişiselleştirilmiş bu haberleri sunarken, NETHABERLER.COM sizi tanıyabilmesi amacıyla tarayıcınıza benzersiz bir üçüncü taraf çerezi yerleştirilebilir. NETHABERLER.COM ayrıca, Google, Inc. (“Google“) tarafından sağlanan bir web analizi hizmeti olan Google Analytics kullanmaktadır. Google Analytics, çerezleri kullanıcıların web sitesini, mobil uygulamayı ve/veya mobil sitesini nasıl kullandıklarını istatistiki bilgiler/raporlar ile analiz etmek amacıyla kullanır.

Çerezleri nasıl kontrol edebilir veya silebilirsiniz?

Birçok internet tarayıcısı, varsayılan olarak çerezleri otomatik olarak kabul etmeye ayarlıdır. Bu ayarları, çerezleri engelleyecek veya cihazınıza çerez gönderildiğinde uyarı verecek şekilde değiştirebilirsiniz. Çerezleri yönetmenin birkaç yolu bulunmaktadır. Tarayıcı ayarlarınızı nasıl düzenleyeceğiniz hakkında ayrıntılı bilgi almak için lütfen tarayıcınızın talimat veya yardım ekranına başvurun.

İnternet tarayıcınızın çeşidine göre aşağıdaki adımları izleyerek, çerezler hakkında bilgi edinip, izin verme veya reddetme hakkınızı kullanabilirsiniz: Google Chrome: Browser’ınızın “adres bölümünde” yer alan, “kilit işareti” veya “i” harfini tıklayarak, “Cookie” sekmesinden çerezlere izin verebilir veya bloke edebilirsiniz.

İnternet Explorer: Browser’ınızın sağ üst köşesinde yer alan “Tool” veya “Araçlar” Bölümünden “Güvenlik” sekmesini tıklayın ve “izin ver” veya “izin verme” şeklinde çerez yönetimizi gerçekleştirin.

Mozilla Firefox: Browser’ınızın sağ üst köşesinde yer alan “menüyü aç” sekmesini tıklayınız. “Seçenekler” görselini tıklayarak “Gizlilik ve Güvenlik” butonunu kullanarak çerez yönetiminizi yapınız. Diğer browserlar için de (opera, microsoft edge gibi), ilgili browser’ın yardım veya destek sayfalarını inceleyebilirsiniz.

Safari: Telefonunuzun “Ayarlar” bölümünden “safari” sekmesini seçip, “Gizlilik ve Güvenlik” Bölümünden tüm çerez yönetiminizi sağlayabilirsiniz. Eğer kullandığımız çerezleri devre dışı bırakırsanız, bu eylem NETHABERLER.COM sitesindeki kullanıcı deneyiminizi etkileyebilir; örneğin nethaberler.com sitesinin belirli bölümlerini görüntüleyemeyebilir veya nethaberler.com sitesini ziyaret ettiğinizde sizin için özelleştirilmiş olan bilgilere ulaşamayabilirsiniz. NETHABERLER.COM sitesini görüntülemek için farklı cihazlar kullanıyorsanız (ör. bilgisayar, akıllı telefon, tablet vb.), bu cihazların her birindeki her tarayıcının çerez tercihlerinize uygun şekilde ayarlanmış olduğundan emin olmanız gerekir.

Haber portalımız NETHABERLER.COM ile işbirlikleri için bilgi@nethaberler.com üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

KULLANIM KOŞULLARI

YAYIN İLKELERİ

NETHABERLER.COM, Medya ve basın ahlak ilkelerine uymaya söz vermiştir ve bütün hakları da saklıdır. 5846 sayılı FİKİR ve Sanat Eserleri Yasası’na uygun olarak yayınlanmaktadır. Haber sitesi portalımızda yayınlanan haber ve makaleler, kaynak gösterilmek ve link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir. Sitemiz üzerinde yayınlanan yazı ve yorumlarda haber kaynağı ve yazarlar sorumludur. Haber sitemizde bulunan tüm harici linkler diğer bir sayfada açılır. NETHABERLER.COM, sayfalarda yer alan harici linklerin sorumluluğunu almaz. Bu sitede yazılan yazı  ve yorumlardan da haber kaynağı ve yazarları sorumludur.

AMAÇ: Sitemiz NETHABERLER.COM olarak; ziyaretçilerimiz ve gönüllü çalışanlarımız dahil olmak üzere gerçek kişilerin kişisel verilerinin Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, insan haklarına ilişkin ülkemizin tarafı olduğu Uluslararası Sözleşmeler ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) başta olmak üzere ilgili mevzuata uygun olarak işlenmesi kişilerin haklarını kullanılmasının sağlanması önceliğimizdir. Bu nedenle, sayılanlarla sınırlı olmamak üzere; ziyaretçilerimizin ve internet sitemizi ziyaret eden kullanıcılarımızın, kısacası faaliyetlerimiz sırasında edindiğimiz bütün kişisel verilerin saklanması kapsamında işlevsellik gerçekleştirmekteyiz.

Kişisel verilerin korunması ve kişisel verileri toplanan gerçek kişilerin temel hak ve hürriyetlerinin gözetilmesi kişisel verilerin işlenmesine ilişkin politikamızın temel prensibidir. Bu nedenle kişisel verilerin işlendiği tüm faaliyetlerimizi, özel hayatın gizliliğinin korunması, şahsi bilgilerin gizliliği, haberleşmenin gizliliği, düşünce ve inanç özgürlüğü, etkili kanun yollarını kullanma haklarını gözeterek sürdürmekteyiz. Kişisel verilerin korunması maksadı ile ilgili verinin niteliğinin gerektirdiği tüm idari ve teknik koruma tedbirlerini, mevzuat ile güncel ve gelişmiş teknolojiye uygun şekilde almaktayız.

Söz konusu bu Politika, tanıtım veya sosyal sorumluluk ve benzeri faaliyetlerimiz sırasında paylaşılan kişisel verilerin Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’da anılan ilkeler çerçevesinde işlenmesi, saklanması, aktarılması ve silinmesi ya da anonim hale getirilmesine dair izlediğimiz yöntemleri açıklamaktadır.

Yasal Bildirimler İçin: NETHABERLER.COM adlı haber sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı şiarla kendinde benimsemiştir. NETHABERLER.COM, 5651 sayılı yasada tanımlanan ‘içerik sağlayıcı’ olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeble, sitemiz ‘uyar ve kaldır’ prensibini benimsemiştir. Her hangi bir haberden dolayı rahatsızlık yaşayan haberin gerçekliğinden şüphe eden ve  TELİF-TESCİL konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal hakların çiğnendiğini düşünenler, bilgi@nethaberler.com mail iletişim adresinden veya İLETİŞİM FORMU ile bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan şikayet ve talepleriniz ilgili birimlerimiz tarafından incelenecek ve ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden derhal kaldırılacaktır.

SON HABERLER