Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Adem ÇEVİK

Aile Bakanlığı’nda Skandal İddialar: Danışman Ayrıcalıklarıyla Gündemde

Aile Bakanlığı’ndaki Skandal İddialar: Bakanlık Danışmanı Ayrıcalıklarıyla Gündemde
İstanbul’da sosyal hizmetler alanında önemli bir figür olan Melih Özyardımcı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın danışmanı olarak görev yaparken, çeşitli usulsüzlük ve ayrıcalıklarla ilgili şok edici ayrıntılar ortaya çıktı.
İddialar:

Araç ve Şoför Ayrıcalığı: Özyardımcı, İstanbul İl Müdürlüğü’nden kendisine tahsis edilen özel araç ve şoförün yanı sıra, Ankara’dan bakanlıktan ikinci bir araç (Passat) kullanmış ve bu araçları özel işlerinde de kullanmıştır.
• Yakın Atama: Kendi yakınlarından birini İstanbul il müdürlüğü üzerinde şoför olarak işe alıp, kendisine makam şoförü yapmıştır.

Lüks Konaklama: Bakan Göktaş’ın İstanbul ziyaretlerinde kendine ait Fuatpaşa Yalısı’nda (fuatpasa.com.tr) gecelik 3.000 Euro’ya lüks bir konaklama sağlamıştır.
• Atamalarda Usulsüzlük: İstanbul İl Müdürlüğü’ndeki atamaların tamamen Özyardımcı ve şu anda il müdür yardımcısı olan Ahmet Ozan Berktaş tarafından yapıldığı ve İl Müdürü Ömer Turan’ın da buna sessiz kalarak zemin hazırladığı iddia edilmektedir.


• Taciz Davası:
İl Müdür Yardımcısı’nın personel arkadaşını tacizden davalık olduğu, ve yıllardır görevinin başında olduğu, bu işlerde de etkin rol oynadığı iddia edilmektedir. Bu kişi ünlü bir siyasetçinin yakını olduğu bilinmekte.
• İhale Yolsuzluğu: İhalelerin de Özyardımcı’nın kendi şirketlerine veya akrabalarının şirketlerine verildiği iddia edilmektedir.

Mali İşlerde Deneyimsizlik: Mali işlerde yaşanabilecek sorunların önüne geçmek için Mali İşler İstanbul İl Müdür Yardımcılığı pozisyonuna deneyimsiz bir kişinin getirildiği belirtilmektedir.
Bu iddialar, kamu kaynaklarının nasıl hoyratça kullanıldığı konusunda ciddi endişeleri beraberinde getirmektedir. Yetkililerin konuya ilişkin ne gibi adımlar atacağı merakla beklenmektedir. Skandalın boyutları ve etkileri henüz netlik kazanmamışken, kamuoyunun dikkatle takip ettiği bir gelişme olarak ön plana çıkmaktadır.
Dar-ül aceze konusunda da bir açiklama yapmayan aile bakanı ve yetkilileri açiklama yapmaya ve tasarrufa davet ediyoruz.
HAK Hakk Arama Kurumu
27 Haziran 202

https://ADALETplatformu.t.me hakbirr.t.me
SectikleriniDenetle.t.me
https://nethaberler.com/darulaceze-baskani-elmas-esra-ceceli-41839/

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ