Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Av. Sedat Bozanoğlu Kimdir? Sermaye ve Finans Hukukçusu Sedat Bozanoğlu’nun Hayatı ve Biyografisi

Av. Sedat Bozanoğlu Kimdir?

Av. Sedat Bozanoğlu Kimdir? Sermaye ve Finans Hukukçusu Sedat Bozanoğlu’nun Hayatı ve Biyografisi

Türkiye’nin büyük spor kulüplerine hukuk ve yönetişim danışmanlığı ile spora katkı ve spor severlere destek veren Av. Sedat Bozanoğlu, toplumsal meselelere duyarlılık anlamındaki kamusal alanda ve kamu yararı statüsünde fayda sağlayarak farkındalık oluşturan birçok projelere imza atmıştır.

İşte Bozanoğlu’nun hayatı;

Arb. Av. Sedat BOZANOĞLU Kimdir?

Eğitim
İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi, 1989 – Yüksek Lisans Marmara Üniversitesi

Baro Kaydı
İstanbul Barosu 1991

Dil
Türkçe, İngilizce ve Fransızca

Çalışma Alanları
Bankacılık ve Finans Hukuku, Sermaye Piyasaları Hukuku, Şirketler Hukuku, Birleşme & Devralmalar, İnşaat & Gayrimenkul Hukuku, Sağlık Hukuku, İş Hukuku, İdare ve Vergi Hukuku

Sermaye ve Finans Hukukçusu Sedat Bozanoğlu, Bozanoğlu Hukuk Danışmanlığı Bürosu’nun kurucusudur.

30 yıla yakın tecrübesi ile yerli ve yabancı müvekkillere danışmanlık yapmış ve yerel ve uluslararası bir çok hukuki uyuşmazlıkların çözümünde etkin rol oynamıştır.

Özellikle sözleşmesel uyuşmazlıklar, şirket ortaklıklarından doğan uyuşmazlıklar, girişimlerin ve ortaklıkların kurulması ve yeniden yapılandırılması süreçlerinin yürütülmesi, ticaret ve şirketler hukuku, idare ve vergi hukuku, bankacılık ve finans hukuku, sermaye piyasaları hukuku, birleşme ve devralmalar, proje finansmanı, gayrimenkul geliştirme, sağlık hukuku, bireysel ve toplu iş hukuku konularında hukuki danışmanlık hizmetleri vermiş ve vermeye devam etmektedir.

BOZANOĞLU HUKUK DANIŞMANLIĞI OFİSİ HAKKINDA

Bozanoğlu Hukuk Bürosu, hukukun birçok alanında Türkçe, İngilizce ve Almanca dillerinde hizmet vermektedir. Ekibimiz mümkün olan en iyi hukuki servisleri vermek ve iş hayatına uygun çözümler üretmek için istekli ve hazırdır.

Büromuz, takım çalışması yöntemi ile alanındaki tüm hukuki ve teknolojik gelişmeleri yakından izleyerek uygulamayı ve müvekkillerine de aktarmayı ilke edinmiş olup, müvekkillerin ihtiyaçlarına göre analizler yaparak en iyi hukuk hizmeti almalarını sağlamayı amaçlamaktadır. Yıllardır kaliteden ödün vermeyen tarzı ile müvekkillerle etkin iletişim kurmaya özen göstererek bilgilerin gizliliği ve müvekkil mahremiyetine önem vermektedir.

Büromuz, şirket ve ticaret hukuku alanında uzmanlaşmış özellikle sermaye piyasası, bankacılık ve finans, ticari işletme ve gayrimenkul hukuku ile sağlık hukuku alanlarında başarılı çalışmalarıyla tecrübe kazanmıştır. Büromuz, yerli ve yabancı bütün müvekkillerimize hukuki görüşler sağlamaktadır. Bunun dışında, ihtiyaç ve hedeflere uygun olarak, çeşitli tiplerde ticari sözleşmeler hazırlamakta ve müzakere ve iş görüşmelerinizde yardımcı olmaktadır. Ayrıca, bağımsız veya yapılan danışmanlık işleri ile bağlantı olarak hukukun her alanında çok sayıda dava takip etmekte, yetkili mercilere gerekli başvurularda bulunmakta ve bunların takibini gerçekleştirmektedir.

Büromuz bünyesinde 7 avukat, 5 stajyer, 1 icra takip personeli ve destek personeli bulundurmaktadır. Bunun yanında birçok danışman ile yakın bir şekilde çalışmaktadır.

BOZANOĞLU HUKUK DANIŞMANLIĞI OFİSİ İLETİŞİM