Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ayfer Kahraman hayatını kaybetti! AK Parti İzmir’i üzen haber… Kazada 3 kişi öldü!

AK Parti İzmir’i üzen

AK Parti İzmir’i üzen haber… Feci kazada 3 kişi hayatını kaybetti!

AK Parti Bornova İlçe Teşkilatı Üyesi Ayfer Kahraman (56) ve eşi Kadir Kahraman (69), Bursa’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

AK Parti İzmir'i üzen haber... Feci kazada 3 kişi hayatını kaybetti!

İstanbul-İzmir Otoyolu’nun Koru Deresi viyadüğü bölgesinde Mehmet Porsuk idaresindeki 34 HKV 202 plakalı otomobil, Koru Deresi viyadüğünde kontrolden çıkıp bariyerlere çarptı. Otoyolda seyir halindeki 34 EEH 705 ve 35 MOK 91plakalı araç sürücüleri ve yanlarındaki kişiler, bariyerlere çarpan araç sürücüsüne yardım etmek için durdu. Bu sırada, Ercan S. idaresindeki 34 BIL 275 plakalı araç, kaza yapan araç ile yardım için duran park halindeki iki araca ve yayalara çarptı.

Feci kazada AK Parti Bornova Teşkilat üyesi Ayfer Kahraman ve eşi Kadir Kahraman ile Murat Alak (47) hayatını kaybetti, Mehmet Porsuk, Nizamettin E. (37) ve Ercan S. (50) yaralandı.

Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı başsağlığı diledi. 

Saygılı’nın açıklaması şu şekilde: 

Çok üzgünüz… Bornova Teşkilatımızdan Ayfer Kahraman ve eşi Kadir Kahraman’ın trafik kazası sonucu vefat ettikleri haberini büyük bir teessürle öğrendim. Kahraman ailesine Yüce Allah’tan rahmet, yakınları ve teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Mekanları cennet olsun…

AK Parti Bornova ilçe teşkilatı üyesi Ayfer Kahraman ve eşi toprağa verildi

İstanbul-İzmir Otoyolu’nda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Kadir Kahraman ve Ayfer Kahraman çiftinin cenazeleri toprağa verildi

AK Parti Bornova ilçe teşkilatı üyesi Ayfer Kahraman ve eşi toprağa verildi

Bursa geçişindeki Koru Deresi mevkisinde viyadüğe çarpan otomobilde yaralanan sürücüye yardım etmek isterken başka bir otomobilin çarpması sonucu yaşamlarını yitiren Kahraman çiftinin cenazeleri İzmir’e getirildi.

AK Parti Bornova ilçe teşkilatı üyesi olduğu öğrenilen Ayfer Kahraman ve eşinin cenazeleri, Pınarbaşı Kuran Kursu Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Pınarbaşı Mezarlığı’nda toprağa verildi.