Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çaykur Rizespor’un oyuncusu David Akintola’dan açıklamalar

Çaykur Rizespor’un oyuncusu David

Çaykur Rizespor’un oyuncusu David Akintola’dan açıklamalar

Alihan TELATAR/RİZE-BHA

Akintola, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, takıma ikinci yarıda katıldığını, ligde Sivasspor ve Fenerbahçe’ye karşı kaybettiklerini ama futbol olarak iyi sinyaller verdiklerini belirtti.

Teknik Direktör İlhan Palut’un kendisine güvendiğini ifade eden Akintola, “İyi bir takıma geldiğimi söylemek isterim. Hocamız bana güvenerek inanarak buraya getirdi. Ne yazık ki iyi bir başlangıç yapamadık. Tabii hiçbir maça takılı kalmayacağız. Önümüzde Samsunspor maçı var. İnşallah o maçta da elimizden gelenin en iyisini yapıp tüm arkadaşlarımızla mücadelemizi sürdürüp iyi bir skorla oradan ayrılıp buraya dönmek istiyoruz.” diye konuştu.

Çaykur Rizespor’a gelirken zorlanmadığını değerlendiren Nijeryalı forvet, şöyle devam etti:

“Hocam isteyince kararlıydım. Rizespor’a gelmek istediğimi de belirttim. Sonuçta transfer süreci biraz uzun sürse de gerçekleşti. Süper Lig dünyanın en iyi liglerinden biri. Müthiş bir mücadele var. Ben de bu mücadelenin içinde hedefleri olan bir takıma geldim. Bence bizim Avrupa hedefimiz devam ediyor ve her şey yerli yerine oturduğunda biz galibiyetlere başladığımızda bu hedefe ulaşabileceğimizi düşünüyorum. Bu ligde dördüncü senem. Tecrübeye sahibim. Buraya takımıma, hedefine ulaşması için yardım etmeye geldim. Umarım bu hedefe ulaşırız.”

Taraftarların kendilerine gösterdiği desteği memnuniyetle karşıladıklarının altını çizen 28 yaşındaki deneyimli oyuncu, “Bizi desteklemeye devam etsinler. Biliyorum son dört haftadır taraftarlarımızı mutlu edemedik. Zorlu bir süreçten geçiyoruz ama elimizden gelen en iyisini yaptığımıza inanmalarını istiyorum. Yine, Samsunspor maçında elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Üç puan almak için gideceğiz. Bizi desteklemeye devam etsinler. Biz de söz veriyoruz onları mutlu etmeye devam edeceğiz ve Rizespor’u ait olduğu üst sıralarda devam ettireceğiz.” ifadelerini kullandı.