Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çocuklarda öksürük krizinin ilacı çay ağacı yağı

Eczacı ve Homeopat Ezgi

Eczacı ve Homeopat Ezgi Nevçehan, çocuklarda sık görülen Beta mikrobunun boğazda iltihaplanma yaratan bir bakteri olduğunu ve bu mikrobun ciddi sağlık sorunlarına neden olabileceğini söyleyerek hekim kontrolünün önemini kaydetti. Nevçehan, bitkisel içerikli destekleyici takviyelerin kullanımını önerdi.

Çocukta öksürük krizinin ilacı çay ağacı yağı

Kış mevsimi ile birlikte kapalı ortamlarda daha fazla vakit geçiren çocuklarda bulaşıcı hastalıklar yayıldı. Çocuklarda sık görülen Beta mikrobunun boğazda iltihaplanma yaratan bir bakteri olduğunu ve bu mikrobun ciddi sağlık sorunlarına neden olabileceğini söyleyen Eczacı ve Homeopat Ezgi Nevçehan, hekim kontrolünün önemini kaydetti.

Nevçehan boğaz ağrısı, ateş ve diğer belirtilerle ilişkilendirilen A Grubu Beta hemolitik streptokok iltihabının tedavisinde erken müdahalenin önemini vurguladı. Bağışıklık sistemini güçlendirmenin önemine vurgu yapan Nevçehan, bitkisel içerikli destekleyici takviyelerin kullanımını önerdi.

Ayrıca, vitamin ve mineral eksikliklerini tamamlamanın yanı sıra aromaterapi ve homeopati gibi doğal yöntemlerle de sağlığı desteklemenin mümkün olduğunu belirtti. Nevçehan’ın önerileri arasında, mikrop ve bakteri öldürücü özelliklere sahip uçucu yağlarla aromaterapi uygulamak da bulunuyor. Kekik, çay ağacı, lavanta, biberiye ve okaliptüs gibi uçucu yağların solunum yoluyla bedene etki ederek öksürük gibi semptomları hafiflettiğini belirtti.