Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanı Erdoğan saldırıya uğrayan Fatih Cami imamı Kurra Hafız Galip Usta ile telefonda konuştu

AK Parti İBB adayı

AK Parti İBB adayı Murat Kurum, bıçaklı saldırıya uğrayan Fatih Cami imamı Kurra Hafız Galip Usta’yı ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Kurum aracılığıyla yaralı hoca Usta ile konuşarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Usta’nın tedavisinden sorumlu Prof. Dr. Ramazan Özdemir de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuşarak son durumu aktardı.

  • Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, dün akşam bıçaklı saldırıda yaralanan Fatih Cami imamı Kurra Hafız Galip Usta’yı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan bıçaklı saldırıya uğrayan Fatih Cami imamı Kurra Hafız Galip Usta ile telefonda konuştu - Resim : 1

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KONUŞTU

  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda konuşan Kurum, yaralanan Fatih Cami imamı Kurra Hafız Galip Usta’ya telefonu uzattı.
  • Yaralı Usta ile konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan geçmiş olsun dileklerini ilerek şifa diledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan bıçaklı saldırıya uğrayan Fatih Cami imamı Kurra Hafız Galip Usta ile telefonda konuştu - Resim : 2

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN PROF. DR. ÖZDEMİR İLE DE KONUŞTU

  • Prof. Dr. Ramazan Özdemir tedavi edilen Fatih Cami imamı Kurra Hafız Galip Usta’nın son durumunu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a aktardı.
  • Telefonda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a detayları aktaran Prof Dr. Özdemir, “Sayın Cumhurbaşkanım hocamızın durumu iyi. Bir bıçak yaralaması olmuş. Öldürücü bir yere gelmiş ancak ameliyat sonrası her hangi bir şey çıkmadı. Hocamızın durumu gayet iyi. Bugün burada durur, yarından itibaren normal bir servise alacağız” şeklinde konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan bıçaklı saldırıya uğrayan Fatih Cami imamı Kurra Hafız Galip Usta ile telefonda konuştu - Resim : 3