Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DİKKAT!: ÜNLÜ DİYETİSYEN ERSİN ÖZDEMİR, GELECEKTE GIDA ÜZERİNDE STARTEJİK OYUNLAR VAR

ÜNLÜ DİYETİSYEN ERSİN ÖZDEMİR,

ÜNLÜ DİYETİSYEN ERSİN ÖZDEMİR, GELECEKTE GIDA’DAKI STARTEJİK HAZIRLANAN OYUNLARA YÖNELİK KAMUOYUNU BİLİNÇLENDİRDİ:

DİKKAT!: GİZLİ-GDO OYUNLAR OYNANARAK SAĞLIĞIMIZ TEHDİT ALTINDA!

İŞTE O’ AÇIKLAMA!;

YAKIN GELECEKTEKİ GIDA OYUNLARI !

Merhaba kıymetli okurlar ben beslenme ve diyet uzmanı Ersin Özdemir , bugün sizleri kendi uzmanlık alanım ile ilgili bizi bekleyen sinsi oyunlar konusunda uyarmak istiyorum gözümüz açık olmalı ve farkında olmalıyız yoksa endüstirnin oyuncakları haline gelmemiz isteniyor 

Yaklaşık 1 ay önce İsviçre’de lokanta menülerinde böcek etli/kurt etli menülerin yer aldığınız , servis edildiğini biliyor musunuz ? ve oyunları devam edecek bu küresel çetelerin çünkü anne karnından itibaren kendileri için potansiyel hasta ve ve müşteri olmamızı istiyorlar maalesef.

İklim krizi , metan gazı , yalanları ve bahaneleri ile önce hayvancılığımız bitirilmek istenecek sonrasında gel protein kaynağı olan yapay et ye diyecekler soruyorum yahu hangi yapay bizlere fayda saglayabilmiştir !

Atalık tohumumuza , koyunumuza , ineğimize sahip çıkma zamanıdır bunca yıldır bu coğrafya üzerinden atalarımız ne ile beslendiyse genetik kodlarımızda o besinlerin yeri var yapayın , sentetiğin , yeri yok ve olmamalı . Bir beslenme uzmanı olarak sizleri uyarmak istiyorum reklam çalışmaları , bilinç altına işleme çalışmalarına kanmayın ve reklamı bol bol yapılan her yeni ürüne lütfen paranızı harcamayın .

Günümüz dünyasında maalesef sözde gıda ve ilaç şirketleri el ele birlikte yürümekte kimse sizin sağlığınızı sizin kadar düşünmez düşünemez bunu hiç unutmayın , gelin yıllarca ilaç şirketinde CEO görevinde bulunmuş Diggelman’ın itirafına bakalım : Dünya’nın en büyük ilaç firmalarında görev almış olan Roland Diggelman Acı bir itiraf’ta bulundu : ”İlaç şirketleri için, Tedavi edilmiş her hasta Kaybedilmiş bir müşteri demektir” Çoğu ilaç firmasının felsefesi; ‘Öldürmeyin ama sakın iyileştirmeyin’ Şeklindedir! Kanser, Şeker, Tansiyon, Tansiyon, Kalp, Kemik Erimesi, bu hastalıklar şirketler için altın yumurtlayan tavuklardır. İlaç Şirketleri Kansere Tedavi falan aramıyor. İnsanları kanserli bir şekilde daha uzun süre yaşatıp, Sömürmeyi hedefliyorlar. Dünya’nın bunu bilmeye hakkı var diyor. İşte size gerçekler .

Sağlık ve bilinç katması temennilerim ile 

Diyetisyen Ersin Özdemir 

Instagram : @diyabetli.diyetisyen