Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray 6, Sivasspor 1

Galatasaray’ın Sivasspor galibiyetini değerlendirdi!

Galatasaray’ın Sivasspor galibiyetini değerlendirdi! “Louvre’da sergiye çıkmalı “

Süper Lig’in 35. haftasında Galatasaray sahasında konuk ettiği Sivasspor’u 6-1 yenerek liderliğini sürdürdü. Sarı-kırmızılı takım yıldız isimleriyle kazanırken adete gövde gösterisi yaptı. Cİmbom’un farklı galibiyetini spor yazarları değerlendirdi.

Spor yazarları Galatasaray'ın Sivasspor galibiyetini değerlendirdi! "Louvre'da sergiye çıkmalı " - Resim: 1

SERKAN AKCAN: SIFIR STRES BOL KALİTE

Galatasaray camia olarak stres yönetimini yıllardır iyi yapabildiği için sezon sonlarını sorunsuz geçiriyor. Okan Buruk rahat, sahada futbolcular stressiz, tribünlerin tansiyonu normal olunca maçlar Galatasaray için gerilim değil akıcı bir aksiyon filmi tadında geçiyor. Bir kaç yıl sonra Galatasaray’ın Sivasspor’a attığı ikinci golün kayıtlarına baksanız asist Barış Alper, gol Mertens diye yazacaktır. Ama Icardi’nin vücut çalımıyla yaptığı asistin kıymetini sadece izleyenler bilecek. Icardi gerçekten büyük bir futbol zekasına sahip. Pozisyonu okuyuşu, arkasından gelen Mertens ile telepatik iletişimi ve o nefis vücut çalımı Arjantinli santrforu Galatasaray için vazgeçilmez kılıyor. (Fanatik)

Spor yazarları Galatasaray'ın Sivasspor galibiyetini değerlendirdi! "Louvre'da sergiye çıkmalı " - Resim: 2

OSMAN ŞENHER: G.SARAY ŞOV YAPARAK KAZANDI

Sonuçta her maç 60 ile 90. dakikalar arası Galatasaray’ın olağanüstü fizik gücü ön plana çıkıyor. Rakibe havlu attırıyorlar ve bu dakikalarda tempoyu hızlandırıp gol sayısını artırıyorlar. Alanyaspor, Adana Demirspor ve Sivasspor maçlarında aynı görüntüler yaşandı. (Milliyet)

29

Spor yazarları Galatasaray'ın Sivasspor galibiyetini değerlendirdi! "Louvre'da sergiye çıkmalı " - Resim: 3

TUNÇ KAYACI: DİSİPLİN VE İSTEK

Sarı-Kırmızılı ekibin içerde dışarda seriyi sürdürürken genelde yıldızların devreye girdiğini görüyorduk. Dün öyle bir ilk yarı izledik ki yine ustalar devreye girdi ve iki şık gol vardı ama futbol olarak da Sivasspor’a adeta nefes aldırmadan soyunma odasına gitti Okan Buruk’un öğrencileri. Özellikle Kerem Demirbay’ın diri ve güçlü hali Torreira‘yı da orta alanda çok rahatlatıyor. Dolayısıyla iki beki ve iki ön hücumcusuyla atletik bir yapı ve sert savunma iki güzel gol net bir ilk yarı üstünlüğü sağladı… (Fanatik)

Spor yazarları Galatasaray'ın Sivasspor galibiyetini değerlendirdi! "Louvre'da sergiye çıkmalı " - Resim: 4

GÜNTEKİN ONAY: GALATASARAY’DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

16 maç üst üste kazanan, rekorlar kıran bu takım nasıl maç kaybedecek ki? Bu kadar kaliteli bir oyuncu grubunun bu kazanma arzusu ile puan kaybetmesi çok zor. Kalitenin ötesinde sahayı çok iyi parselleyen, alan daraltıp güçlü pres yapan Okan Buruk’un Galatasaray’ının saha içi organizasyonu da en üst seviyede. (Hürriyet )

Spor yazarları Galatasaray'ın Sivasspor galibiyetini değerlendirdi! "Louvre'da sergiye çıkmalı " - Resim: 5

BÜLENT TİMURLENK: LOUVRE’DA SERGİYE ÇIKMALI

Hakim Ziyech’in ikinci golü, Mertens’in müthiş döndürdüğü bileğiyle attığı paslar, İcardi’nin bitiriciliği, Torreira’nın zafer isteyen coşkusu, Nelsson’un güç gösterisi… Al bütün bunları çerçevelet, Louvre ya da Prado Müzesi’nde sergile.. Sıkıldık arkadaş Da Vinci’den, Caravaggio’dan, Picasso’dan… (Sabah)

Spor yazarları Galatasaray'ın Sivasspor galibiyetini değerlendirdi! "Louvre'da sergiye çıkmalı " - Resim: 6

UĞUR MELEKE: TİPİK BİR İNTJ OLARAK ICARDİ

Tabii ki Galatasaray’ın iki aydır hemen her rakibine üçer beşer atmasında nisan gelince şampiyonluk modunu açan İcardi’nin başrolde olduğunu belirtmek gerek. Dün birinci golde stoperleri sırtlayan bir boş koşusu var. İkide topun üstünden atlıyor. Üçüncü golü kendisi atıyor, dörtte Torreira ile atağı başlatıyor. Beşincinin asistini yapıyor. Altıncıyı da yine o atıyor. Bence “İNTJ” denilen karakter türü var İcardi’de. Yani “içedönük, sezgisel, düşünen, yargılayan”. Sahayı şahane okuyor, her aksiyonu yarım saniye önceden seziyor ve çok çabuk bir futbolcu olmamasına rağmen düşünce hızıyla yaratıyor farkı. (Hürriyet)

69

Spor yazarları Galatasaray'ın Sivasspor galibiyetini değerlendirdi! "Louvre'da sergiye çıkmalı " - Resim: 7

 

ERMAN TOROĞLU: G.SARAY, F.BAHÇE DEĞİLDİ

 Galatasaray’ın Sivasspor’a attığı bütün goller belli ki antrenmanlarda çalışılmış goller. Sarı-kırmızılı oyuncular birbirlerini çok iyi tanıyorlar, aynı beyinden düşünüyorlar. Bu oyun ve bu skor iyi çalışmışlığın bir eseri. Sivasspor, iki hafta önce sahasında Fenerbahçe’den puan aldı ama dünkü Galatasaray o Fenerbahçe değildi! Şimdi Galatasaray’ın önünde bir maç kaldı, Karagümrük maçı. O maçı aldıklarından zaten iş bitti demektir. Zaten bitti ama futbolda her türlü sürprizi düşüneceksin.

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT