Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul’da iptal olan vapur seferleri! Hava izin vermiyor

Son dakika haberleri… Şehir

Son dakika haberleriŞehir Hatları AŞ, İstanbul‘daki olumsuz hava nedenleriyle iptal olan vapur seferlerini açıkladı. Seferlerin başlayacağı zaman ikinci bir duyuru yapılacağı belirtildi. İşte İstanbul’da iptal olan vapur seferleri

İstanbul'da iptal olan vapur seferleri açıklandı! Hava izin vermiyor
İstanbul'da iptal olan vapur seferleri açıklandı! Hava izin vermiyor - Resim : 1
  • Şehir Hatları AŞ’den yapılan açıklamada, elverişsiz hava koşulları sebebiyle çok sayıda vapur seferinin ikinci bir duyuruya kadar gerçekleştirilemeyeceği bildirildi.
İstanbul'da iptal olan vapur seferleri açıklandı! Hava izin vermiyor - Resim : 2

Açıklamada, iptal edilen seferler şöyle sıralandı:

“Bostancı-Moda-Kadıköy-Kabataş, Beşiktaş-Adalar, Kabataş-Adalar, Maltepe-Adalar, Kadıköy-Kabataş, Kadıköy-Üsküdar-Ortaköy, Beşiktaş-Kabataş-Karaköy-Kasımpaşa-Sütlüce-Eyüp, Kadıköy-Kasımpaşa-Fener-Hasköy-Sütlüce-Eyüp, Rumeli Kavağı-Eminönü hattı seferlerinin Ortaköy ve Beşiktaş İskelesi uğramaları, Aşiyan-Anadolu Hisarı-Küçüksu (Ring), Eminönü-Beşiktaş-Ortaköy hattı seferlerinin Ortaköy İskelesi uğraması, Bostancı-Adalar (Ring), Kadıköy-Beşiktaş, Üsküdar-Karaköy-Eminönü, Üsküdar-Aşiyan, Kadıköy-Karaköy-Eminönü vapur seferleri.”

İstanbul'da iptal olan vapur seferleri açıklandı! Hava izin vermiyor - Resim : 3
  • Açıklamada, 07.00 Bostancı-Adalar-Kabataş, 07.05 Büyükada-Bostancı, 07.45 Bostancı-Adalar ve 07.30 Kabataş-Kadıköy-Adalar-Bostancı vapur seferinin de gerçekleştirilemediği ifade edildi.