Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul’da kar için uyarı! AKOM saat verdi

İstanbul’da haftalarıdır beklenen kar

İstanbul’da haftalarıdır beklenen kar için saat verildi. Meteoroloji ve AKOM art arda uyarılar yaptı. Peki ne zaman ve saat kaçta kar yağacak? İşte detaylar…

İstanbul'da kar için geri sayım başladı! AKOM saat verdi

Yurt genelinde hava sıcaklıkları iyiden iyiye düşerken, uzun zamandır kar yağışı bekleyen İstanbullular da sonunda muradına eriyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM’un art arda yaptığı uyarılar sonrası İstanbul’da beklenen kar yağışının bu gece saatlerinde etkili olması ve pazartesi öğle saatlerine kadar kuvvetli yağış geçişlerinin yaşanması bekleniyor.

İstanbul'da kar için geri sayım başladı! AKOM saat verdi - Resim : 1

KAR YAĞIŞI BU GECE ETKİLİ OLACAK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte hafta sonu görülecek yağışların pazar akşamından itibaren kar şeklinde etkili olmasının beklendiği, pazartesi öğlen saatlerine kadar yerel kuvvetli kar yağışı geçişlerinin yaşanabileceği uyarısında bulundu.

İstanbul'da kar için geri sayım başladı! AKOM saat verdi - Resim : 2

AY SONUNA KADAR MEVSİM NORMALLERİNİN ALTINDA

Açıklamada, İstanbul’da hava sıcaklıklarının 31 Ocak’a kadar mevsim normallerinin 2 ila 5 derece altında seyretmesinin beklendiği bildirildi.

İstanbul'da kar için geri sayım başladı! AKOM saat verdi - Resim : 3

ANKARA’DA KARLI GÜN

Öte yandan Ankara’da sabahın erken saatlerinde başlayan kar zaman zaman etkisini artırdı. Büyükşehir ve ilçe belediyelerine bağlı ekipler, kar yağışının yaşamı olumsuz etkilememesi için ana güzergahlar, ara sokaklar, parklar ile kaldırımlarda tuzlama ve kar küreme çalışması yaptı.

İstanbul'da kar için geri sayım başladı! AKOM saat verdi - Resim : 4

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT