Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul’da korkunç cinayet: Kadına şiddeti önlemek isterken…

İstanbul’da kız arkadaşına şiddet
İstanbul'da korkunç cinayet: Kadına şiddeti önlemek isterken...

İstanbul’da kız arkadaşına şiddet uygulayan bir şahıs, kendisini durdurmak için araya giren kişi “Sizi mermi manyağı yapacağım” tehdidi arkasından silahla vurarak öldürdü. Saldırgan da, çıkan arbedede elindeki silahın patlamasıyla yaralandı.

İstanbul’da Esenyurt’ta dün saat 19.00 sıralarında, Yunus Emre Mahallesi 381 Sokak’ta Vahit Y. isimli bir erkek, kız arkadaşı ile sokakta tartışmaya başladı. Ardından Vahit Y. kız arkadaşına şiddet uyguladı. Olayı gören Özer Ç. ise, Vahit Y.’yi durdurmak istedi.

Bu sırada duruma sinirlenen Vahit Y. “Sizi mermi manyağı yapacağım” diyerek evine gidip silah alıp tekrar geldi. Elinde silahla gelen Vahit Y., Özer Ç.’ye ateş etti. Vatandaşlar Vahit Y.’yi durdurmak için üzerine atladı. Bu arada Özer Ç., Vahit Y.’nin elinden silahı almaya çalışırken, silah ateş aldı ve Vahit Y. de vuruldu.

1-006.jpg

ÖZER Ç. HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından yapılan şahıslar tedavileri yapılması için hastaneye kaldırıldı. Özer Ç. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Vahit.Y.’nin de durumun ağır olduğu öğrenildi.

1-007.jpg