Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul’u sağanak vurdu! Sel su taşkını ve trafik | Megakent felç oldu

İstanbul‘da sabah saatlerinde başlayan

İstanbul‘da sabah saatlerinde başlayan sağanak yağmur tüm kenti vurdu. Avrupa ve Anadolu yakasındaki birçok noktada sel ve taşkınlar meydana gelirken, trafik yoğunluğu da yüzde 90’ı buldu. İşte İstanbul’u vuran sağanak yağmur nedeniyle ortaya çıkan görüntüler…

İstanbul’daki sağanak yağmur sabah saatlerinden itibaren devam ediyor. Sağanak, kent genelinde hayatı olumsuz etkilerken, vatandaşlar yolda kaldı.

İstanbul'u sağanak vurdu! Sel su taşkını ve trafik | Megakent felç oldu - Resim : 1

AVCILAR’DA BAZI YOLLAR SULAR ALTINDA KALDI

Avcılar’da D-100 karayolu ve Ambarlı Mahallesi İskele Caddesi’nin bir bölümü sular altında kaldı. Su yoğunluğunu gören birçok sürücü yoldan geri dönerken, bazı araçlar su birikintilerinin içinde mahsur kaldı.

İstanbul'u sağanak vurdu! Sel su taşkını ve trafik | Megakent felç oldu - Resim : 2

Zemzem Sokak’ta yağış ve rüzgar nedeniyle bazı ağaçlar yola devrildi. Merkez Mahallesi’nde bir çok sokakta oluşan su birikintileri nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı.

SİLİVRİ ALTINORAK MEVKİ SEL VE TAŞKIN

Avrupa Yakası’nda da etkisini gösteren fırtına ve yağış nedeniyle Silivri Fenerköy Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi’nde dere taştı.

İstanbul'u sağanak vurdu! Sel su taşkını ve trafik | Megakent felç oldu - Resim : 3

Yeni Mahalle’de ise ana caddelerde su birikintileri oluştu. Silivri’nin Altınorak mevkinde sel ve taşkınlar meydana geldi.

Esenyurt’ta bir kişinin sağanak altında servis minibüsünü fırçayla yıkaması çevredeki vatandaşların cep telefonunca kaydedildi.

İstanbul'u sağanak vurdu! Sel su taşkını ve trafik | Megakent felç oldu - Resim : 4

Anadolu Yakası’nda da Ataşehir, Ümraniye, Sultanbeyli, Sancaktepe ve Kartal’da etkili olan sağanak nedeniyle bazı sokaklarda su birikintileri oluştu.

İstanbul'u sağanak vurdu! Sel su taşkını ve trafik | Megakent felç oldu - Resim : 5