Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Konut ve araba devri bitti! Herkes yatırım için kapış kapış bunu alıyor… Son 10 yılın rekoru kırıldı

Konut ve arabalardaki fiyat

Konut ve arabalardaki fiyat artışları, insanların rotasını farklı bir yöne çevirmesine neden oldu. Dolayısıyla konut ve araba devri biterken herkes yatırım yapmak amacıyla kapış kapış bunu almaya başladı. Rağbet bir anda öyle büyüdü ki resmen son 10 yılın rekoru kırıldı. İşte insanların yatırım aracı olarak gördüğü yeni alan…

Konut ve araba devri bitti! Herkes yatırım için kapış kapış bunu alıyor... Son 10 yılın rekoru kırıldı

Konut fiyatlarındaki fahiş yükseliş nedeniyle konut satışlarında gerileme meydana geldi. Aynı durum arabalar için de söz konusu olurken insanlar araba ve konut alamadığı için paralarını farklı bir alana yatırmaya karar verdi. Bu kapsamda konut satışlarındaki düşüş karşısında yılın ilk 10 ayında o alanda satış rekoru kırıldı.

YILIN İLK 10 AYINDA 1.4 MİLYONU AŞTI

Bu yıl konut satışlarında gerileme görülürken arsa, tarla ve iş yeri satışlarında tüm zamanların en yüksek rakamlarına ulaşıldı. Özellikle de yılın ilk 10 ayında yani ocak ile ekim arasındaki dönemde arsa, tarla ve işyeri satışları 1,43 milyona ulaştı.

yeni-proje-1-003.jpg

Bunun yanı sıra konut dışı gayrimenkul satışlarında yine yılın aynı dönemi olan ilk 10 ayda yıllık bazda yüzde 2,5 artış yaşanırken toplam satışlar arasında arsa, tarla ve ticari gayrimenkullerin payı ilk defa yüzde 58,9’a kadar çıktı.