Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

LGS TERCİH EKRANI AÇILDI! 2023 LGS tercih kılavuzu yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? LGS tercihleri ne zaman başlayacak?

LGS TERCİH EKRANI AÇILDI!

LGS TERCİH EKRANI AÇILDI! 2023 LGS sınav sonuçları 23 Haziran’da yayımlandı. Şimdi ise gözler LGS tercih kılavuzu ve tarihlerine çevrildi. Yapılan son açıklamaya göre temmuz ayı içerisinde MEB LGS tercihleri başlayacak.

LGS TERCİH EKRANI AÇILDI! LGS tercih kılavuzu dahilinde adaylar seçmek istedikleri okulları puan sıralamasına göre yazacaklar. Adaylar lise tercihlerini, e-okul.meb.gov.tr internet adresinden gerçekleştirecekler.

LGS TERCİH EKRANI AÇILDI! LGS tercih kılavuzu 2023 ise Haziran sonunda yayınlanacak. Geçtiğimiz yıl LGS tercih hakkı 20 olarak açıklanmıştı. Peki, 2023 LGS tercihleri ne zaman yapılacak? LGS tercih kılavuzu yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? İşte, e-Okul LGS tercih ekranı ve konu hakkında ayrıntılı bilgiler…

LGS TERCİH KILAVUZU 2023 || LGS tercih kılavuzu yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak LGS tercihleri ne zaman başlayacak
4 Haziran 2023 tarihinde LGS kapsamında gerçekleştirilen “Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav” sonuçları http://meb.gov.tr adresinden erişime açıldı. Adaylar belirlenen tarihlerde LGS tercih kılavuzu üzerinden lise tercihlerini yapacaklar. Geçen sene LGS tercihleri 4-20 Temmuz tarihlerinde gerçekleşmişti. Peki, LGS tercihleri ne zaman 2023, nasıl yapılır? LGS tercih kılavuzu yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak?
LGS TERCİHLERİ NE ZAMAN 2023
LGS TERCİHLERİ NE ZAMAN 2023?2023 LGS tercih sonuçları 23 Haziran’da açıklandı. Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu ise 26 Haziran’da yayımlanacak. Adaylar, tercihlerini 3-19 Temmuz’da yapabilecek.