Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Londra’da bir Türk Markası | Global Referans Group

Eğitimci- Yazar Dr. Mehmet

Eğitimci- Yazar Dr. Mehmet Nuri Kaynar’ın kurucusu olduğu Global Referans Group’un uluslararası yolculuğu başladı. 

Dr. Mehmet Nuri Kaynar: “Ticari faaliyetlerimizi çeşitlendirilerek globale açılmanın, finansal birlikteliklerle güçlenmenin ŞİMDİ TAM ZAMANI”

Türkiye’ de duayen eğitimci Dr. Mehmet Nuri Kaynar tarafından Global Referans Group adıyla kurulan şirket etkinlik alanını genişletmek amacıyla yurtdışında ilk şubesini İngiltere’nin Başkenti Londra’da açtı. 

Eğitimci-Yazar Mehmet Nuri Kaynar 27 yıl öğretmen,müdür yardımcısı ve okul müdürü olarak kamuda çalıştıktan sonra kendi isteğiyle 2023 Ağustos ayında emekli olmuştu. Eğitim alanında orijinal projeleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarındaki başarılı çalışmaları ile ön plana çıkan Dr. Mehmet Nuri Kaynar eğitimcilikteki maharetlerini ticari alanda da gösteriyor. 

Dr. Mehmet Nuri Kaynar tarafından Eylül 2023 yılında kurulan Global Referans Group şirketi Gayrimenkul danışmanlığı ve e-ticaret alanında kendini kanıtlayan projelerle dikkatleri çekti. Kısa sürede gayrimenkul ve e-ticaret alanında geniş kitlelere ulaşmayı başardı. 

Global Referans Group kurucusu, yatırım ve gayrimenkul uzmanı Dr. Mehmet Nuri Kaynar bu başarının temelinde  yaptıkları işi  sevmeleri ve  hizmet alanlarında müşteri memnuniyeti odaklı anlayışlarının  büyük payı olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

” İngiltere’nin başkenti Londra da ‘İnternational New Millennium’ Adıyla kurulan uluslararası şirketimiz ile amacımız  yeni dönemde uluslararası işbirlikleri ile ticari ve sosyal etki alanımızı genişleterek faaliyette bulunduğumuz ülkeler ile Türkiye arasında köprü olmak olmak istiyoruz. Global rekabette alanında uzman nitelikli ekibimizden aldığımız güce güveniyoruz. Ticari faaliyetlerimizi çeşitlendirilerek globale açılmanın, finansal birlikteliklerle güçlenmenin ŞİMDİ TAM ZAMANI olduğunu düşünüyorum. İnternational New Millennium’ un şirket kurulum süreci 17 Mart 2024 tarihinde resmi olarak tamamlanmış oldu.  Bu markamızla uluslararası alanda eğitim ve ticari danışmanlık hizmetleri planlanmaktayız.”
Uluslararası eğitim ve kariyer danışmanlığı başta olmak üzere, ticari işbirlikleri ve finansal danışmanlık hizmetleri sunacak olan “INTERNATIONAL NEW MILLENNIUM” un markalaşma yolculuğunda başarılar diliyoruz. Hayırlı olsun.