Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2024 MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÇEKİLİŞİ: 2024 Milli Piyango Çekilişi Saat Kaçta başlayacak ve bitecek? 2024 Milli Piyango bileti ne kadar ve nasıl alınır? Yılbaşı Milli Piyango sonuçları sorgulama ekranı

Milli Piyango 2024 Yılbaşı

Milli Piyango 2024 Yılbaşı çekilişine geri sayılıyor. Milyonlarca kişi 400 milyon TL’lik büyük ikramiyeyi kazanabilmek için çeyrek, yarım, tam bilet alıyor.

Milli Piyango yılbaşı çekilişi için biletler çekilişler başlayana kadar devam ediyor.

2024 Milli Piyango‘da çekiliş küçük ikramiyeden başlayarak amorti ve büyük ikramiye numarasının çekilişi ile devam ediyor ve sonuçlanıyor.

Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da 2024 Milli Piyango büyük ikramiyesi satılan bir bilete isabet edene kadar çekiliş devam edecek.

Milli Piyango çekilişine bilet satın alarak katılan kişiler çekiliş ne zaman, çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak, gibi soruların yanıtını arıyor. İşte 2024 Milli Piyango yılbaşı çekilişi ile ilgili bilgiler ve bilet alma ekranı.

Milli Piyango çekilişi bilet sorgulama ve çekiliş sonuçlarını görüntüleme bu yıl de Nethaberler.com‘da olacak. 2024 Milli Piyango çekilişi 31 Aralık 2023 Pazar günü gerçekleşecek. Yılbaşı özel çekilişi için biletler bayiler aracılığıyla ya da online olarak satın alınıyor.

Bu yıl da çeyrekyarım ve tam olarak satılan Milli Piyango biletlerinin fiyatı ve satışı ile ilgili tüm detaylar haberimizde. Peki, Milli Piyango 2024 yılbaşı çekilişi saat kaçta başlayacak, çekiliş sonuçları ne zaman, nereden sorgulanacak? Milli Piyango bilet sorgulama ekranı için tıklayınız!

MİLLİ PİYANGO BİLETİ SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN SAAT KAÇTA
MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN SAAT KAÇTA?
,2024 Milli Piyango yılbaşı çekilişi 31 Aralık Pazar günü gerçekleşecek. Çekiliş 18.30‘da başlayacak ve 23.30’a kadar sürecek. Küçük ikramiyelerle başlayacak Milli Piyango çekilişinde amorti ve büyük ikramiye çekilişi en son yapılacak.
MİLLİ PİYANGO BİLET FİYATLARI NE KADAR
MİLLİ PİYANGO BİLET FİYATLARI NE KADAR?
Çeyrek bilet 100 TL Yarım bilet 200 TL Tam bilet 400 TL
MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLETİ NASIL ALINIR
MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLETİ NASIL ALINIR?
Milli Piyango yılbaşı çekilişi biletleri geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi gezici bayi ve sabit bayilerin yanı sıra online olarak www.millipiyangoonline.com ve Milli Piyango Şans Oyunları uygulamasından dijital olarak da satın alınıyor.
MİLLİ PİYANGO BİLETİ SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT