Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

OMAS ŞİRKETLER GRUBU İLE BDU DİPLOMATLAR BİRLİĞİ ARASINDA SÜRDÜRÜLEBİLİR İŞ BİRLİĞİ…

OMAS MAKİNE, UZUN AR-GE

OMAS MAKİNE, UZUN AR-GE ÇALIŞMALARI NETİCESİNDE GELİŞTİRDİĞİ, YENİ NESİL OTOMASYON MAKİNELERİNİ VİTRİNE ÇIKARIYOR

Kurulduğu 2014’den bu yana, makine imalat sektöründe yenilikçi ürünler geliştiren OMAS Makine Sanayi, Avcılar Firuzköy’deki fabrikasında üretime devam ediyor.

OMAS Makine, sektöre girdiği ilk yıldan itibaren, farklı vizyonu ve inovasyon anlayışıyla 10 yıllık süreçte, kendi sektöründe lider konuma yükseldi. Bugün OMAS Makine AŞ, kurumsal kimliği, marka değeri, dünyada benzeri olmayan patentli özel tasarımlı makine üretimi ile sürdürülebilir bir ekosistem yaratmıştır.

OMAS Makine AŞ, Avusturya, Tunus, Cezayir, Özbekistan, Azerbaycan, İran, Fas, Makedonya, Kosova, Ukrayna gibi pek çok ülkeye ihracat yapmaktadır. Ayrıca, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika ülkelerinde ki sektörel ve destekleyici tüm fuar, program ve sunumlara katılmak suretiyle inovasyon faaliyetlerini de sürdürmektedir.

Ekonomik kalkınmışlığın barışa olan katkısına inanan ve ekonomik alanlarda yoğun ticari diplomasi yürüten BDU, OMAS Makine’nin geliştirdiği inovatif makine ürünlerinin küresel pazarlara açılması konusunda destek sunma kararı aldı.

OMAS Makine’nin Firuzköy’deki fabrikasına teknik bir ziyaret yapan ve üretim süreçleriyle ilgili bilgi alan BDU Başkanı Musa Karademir şunları söyledi: “ülkemizde üretim yapan ve Ar-Ge projeleriyle fark yaratan şirketlere destek veriyoruz. Bu noktada OMAS Makine de imalat sektöründe, yeni ve dünyada benzeri olmayan makinelerle, kendi alanında örnek oldu. Amacımız, makro düzeyde, uluslararası ticaretin gelişmesine katkı sağlamak ve ekonomi diplomasisi yürütmek. BDU’nun küresel ölçekteki işbirliklerini, ülkemizdeki iş insanlarının yararına sunmaktır.

BDU üyesi ve OMAS Makine Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Hatkaoğlu da şunları söyledi: “ Biz sürekli Ar-Ge çalışmaları yaparak, kendi segmentimizde farklı makineler üretiyoruz. Geliştirdiğimiz bazı makinelerin dünyada eşi yok. Global bir marka oluşturmak için kolları sıvadık. BDU’nun düzenlediği B2B toplantısı sırasında, BDU’nun uluslararası etkinliklerine ve gücüne tanık olduk. BDU şimdi bize destek oluyor ve bu bizim için büyük bir şans.