Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Prenses Kate öldü mü? Yaşıyor iddiası var, görüntü yok | İngiliz Kraliyet’ten açıklama gelecek

İngiliz Kraliyet Ailesi’nde olaylı

İngiliz Kraliyet Ailesi’nde olaylı günler… Sosyal meyda günlerdir Prenses Kate Middleton’ın öldüğünü konuşurken yeni bir iddia ortaya atıldı. Diğr taraftan 17 Ocak’ta karın ameliyatı olan Middleton, geçen günlerde üç çocuğuyla fotoğraf paylaşmış, fotoğrafın montajlı olduğu anlaşılınca da özür dilemişti. Peki Kate’e ne oldu? Prenses öldü mü? İşte ayrıntılar…

Prenses Kate öldü mü? Yaşıyor iddiası var, görüntü yok |Kraliyet'ten açıklama bekleniyor - Resim: 1

Tüm bu iddiaların ardından İngiliz Kraliyet Ailesi’nden “büyük bir açıklama” beklendiği öne sürüldü. Açıklamanın ne olacağı merak edilirken bir süredir ortalıkta görünmeyen Prenses Kate Middleton’ın öldüğü iddia edildi.

135

Prenses Kate öldü mü? Yaşıyor iddiası var, görüntü yok |Kraliyet'ten açıklama bekleniyor - Resim: 2

Meghan Markle ile evlenen Prens Harry’nin ülkeden apar topar kaçması, Kraliçe II. Elizabeth’in ölümü ve tahta geçen Kral Charles’a kanser teşhisi konulmasından sonra İngiliz kraliyet ailesinde olaylar bitmek bilmiyor.

235

Prenses Kate öldü mü? Yaşıyor iddiası var, görüntü yok |Kraliyet'ten açıklama bekleniyor - Resim: 3

Kral Charles ile yakın zamanlarda bir sağlık sorunu yaşadığı açıklanan ve uzun bir süre boyunca kamuoyunun karşısına çıkmayan Prenses unvanına sahip Kate Middleton’ın ortalıkta gözükmemesi endişe yaratmaya devam ediyor.

335

Prenses Kate öldü mü? Yaşıyor iddiası var, görüntü yok |Kraliyet'ten açıklama bekleniyor - Resim: 4

Prenses Kate Middleton’ın öldü mü?

Ameliyat olduğu gerekçesiyle birkaç ay önce hastaneye kaldırılan ve o zamandan beri kamuoyunun karşısına çıkmayan Kate Middleton, geçen haftalarda Anneler Günü dolayısıyla sosyal medyada bir fotoğraf paylaşmış fakat bu fotoğrafın üzerinde fotoşop yapıldığı gerekçesiyle bu fotoğraf büyük tepki toplamıştı.

435

Prenses Kate öldü mü? Yaşıyor iddiası var, görüntü yok |Kraliyet'ten açıklama bekleniyor - Resim: 5

17 Ocak’ta karın bölgesinden ameliyat olduğu söylenen Middleton bir süredir ortalıkta görünmüyordu. İngiliz Kraliyet ailesi tarafından “önemli bir açıklama” yapılacağı iddia edilirken Prenses Kate Middleton’ın öldüğü iddia edildi.

535

Prenses Kate öldü mü? Yaşıyor iddiası var, görüntü yok |Kraliyet'ten açıklama bekleniyor - Resim: 6

İDDİALAR KATE MİDDLETON ÜZERİNDE YOĞUNLAŞIYOR

İngiliz Kraliyet ailesinin, açıklayacağı önemli haberin Kate Middleton ile ilgili olduğunu öne süren dış basından birçok hesap, Prenses Kate Middleton’ın sağlık sorunlarının olduğunu öne sürdü. Bazı hesaplar ise Middleton’ın hayatını kaybettiğini iddia etti.

635

Prenses Kate öldü mü? Yaşıyor iddiası var, görüntü yok |Kraliyet'ten açıklama bekleniyor - Resim: 7

BOŞANDIĞI İDDİALARI GÜNDEME GELMİŞTİ

Ocak ayında karın ameliyatı olduktan sonra halkın karşısına çıkmayan Prenses Kate ile ilgili birçok spekülasyon ortaya atılmış, Prens ve Prenses’in boşandığı, sağlık durumunun açıklanandan kötü olduğu gibi ifadeler, sosyal medyada sıkça paylaşılmıştı.

735

Prenses Kate öldü mü? Yaşıyor iddiası var, görüntü yok |Kraliyet'ten açıklama bekleniyor - Resim: 8

(İngiltere tahtının varisi Galler Prensi William’ın eşi Prenses Kate Middletonİngiltere tahtının varisi Galler Prensi William’ın eşi Prenses Kate Middleton)

Bunun üzerine anneler günü için Kensington Sarayı’nın sosyal medya hesaplarından Prenses Kate ve 3 çocuğunun yer aldığı bir fotoğraf servis edilmişti. Paylaşımların ardından çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, özellikle çocukların kıyafetlerindeki detaylara işaret ederek fotoğrafın üzerinde oynandığını iddia etmişti.

835

Prenses Kate öldü mü? Yaşıyor iddiası var, görüntü yok |Kraliyet'ten açıklama bekleniyor - Resim: 9

FOTOĞRAFIN MONTAJ OLDUĞU ANLAŞILMIŞTI

Tahtın 3 numaralı varisi Prenses Charlotte’un kıyafetinin kolu, 4 numaralı varis Prens Louis’in kıyafetinin omuzu, arka plandaki duvarda yer alan çizgilerin kesintiye uğraması ve birçok detay fotoğrafın üzerinde oynandığı iddialarına kanıt olarak sunulmuştu. Kensington Sarayı, sabah saatlerinde yapılan paylaşıma ilişkin bir açıklama yapmazken fotoğrafı aboneleriyle paylaşan uluslararası haber ajansları yerel saatle 22.00’den sonra editöryal gerekçelerle fotoğrafı geri çektiklerini duyurmaya başlamıştı.

935

Prenses Kate öldü mü? Yaşıyor iddiası var, görüntü yok |Kraliyet'ten açıklama bekleniyor - Resim: 10

(Prenses Kate Middleton’ın paylaştığı montajlı fotoğrafPrenses Kate Middleton’ın paylaştığı montajlı fotoğraf)

FOTOĞRAF İÇİN ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Galler Prensesi, Kensington Sarayı’nın X hesabından yaptığı açıklamada, birçok amatör fotoğrafçı gibi fotoğraf düzenleme uygulamalarıyla da ilgilendiğini belirtmişti. Prenses Kate, “Birçok amatör fotoğrafçı gibi ben de deneysel fotoğraf düzenleme denemeleri yapıyorum. Dün paylaştığımız fotoğrafın sebep olduğu karışıklık için özür dilerim. Umarım herkes çok mutlu bir anneler günü geçirmiştir.” ifadelerini kullanmıştı.

1035

Prenses Kate öldü mü? Yaşıyor iddiası var, görüntü yok |Kraliyet'ten açıklama bekleniyor - Resim: 11

KRAL CHARLES’A KONULAN KANSER TEŞHİSİ

Öte yandan geçtiğimiz aylarda prostat büyümesi tedavisi için hastaneye yatacağı açıklanan Kral Charles, 26 Ocak’ta girdiği hastaneden 29 Ocak’ta taburcu edilmiş, Buckingham Sarayı, kontrollerde endişe verici başka bir duruma rastlandığını, Kral’da kanser tespit edildiğini duyurmuştu.

DİĞER GALERİLER

FOTO GALERİ ANA SAYFA'YA GİT