Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Prostat iltihabı ve prostat tümörü tedavisi mümkün

Tıbbi uygulamalar 19. yüzyıldan

Tıbbi uygulamalar 19. yüzyıldan kalma gibi. Ünlü bir ürolog, doktorların prostat iltihabı ve prostat tümörü tedavisi olmak isteyen erkekleri nasıl kandırdığını ortaya çıkardı.

Uzm, prof. Dr. Ahmet Karakina, ünlü doktor, akademisyen, bilim adamı, önde gelen ürologlardan.

55 yıllık ürolog olan Ahmet Karakına’ın sıkça söylediği bir söz var: “Herkes bizim mesleğimize bir değer biçiyor.”

Ahmet Karakına, tıp alanında yalanı kabul etmeyen ve muhtaç insanlara yardım etmek için her türlü çabayı gösteren az sayıdaki doktordan biridir.

Bu nedenle üroloji tedavisi konusunda bu ülkedeki tıbbı uygulamalar hakkında yaptığı açıklamasından endişe duyuyoruz. Dr. Karakına, 34 farklı ilde hastanelerin üroloji servislerini ziyaret ettikten sonra büyük şok yaşadığını söylüyor. Ahmet Karakına’ın iddiasına göre: BU ÜLKEDE PROSTAT TEDAVİSİNDE ÇOK ESKİ YÖNTEMLER KULLANILIYOR. ONUN İÇİN 50 YAŞ VE ÜZERİ ERKEKLERİN %95’İNDE BU HASTALIĞIN OLMASINA ŞAŞIRMAMAK LAZIM.

Karşılaştırma yapmak gerekirse, Tayland’da 50 yaş üstü erkeklerde prostat iltihabı sıklığı sadece %31.

Yoğun programına rağmen, Dr Ahmet Karakına, muhabirimizin sorularını yanıtladı. Bu ülkenin her yerinde prostat iltihabı ve prostat tümörü tedavisinde kullanılan yöntemlerin kabul edilemez olduğunu söyledi. Neden böyle düşündüğünü açıkladı.

– Doktor Bey, geçenlerde ürologların tümünün sahtekâr olduğunu ve bu ülkede prostat iltihabı tedavisinde kullanılan yöntemlerin geleceği olmadığını beyan ettiniz. Bu beyanınızı biraz açıklayabilir misiniz?

– Kesinlikle. Öncelikle, bu açıklamalardan rahatsız olan binlerce kişiden özür dilemek istiyorum. Yine de, herkesin bilmesi için bu sorunun ele alınması gerekir. Aksi takdirde hiçbir şey değişmeyecektir.

Bu ülkede üroloji alanında korkunç şeyler oluyor. Özellikle prostat iltihabı ve prostat tümörü tedavileri açısından. Bugün burada kullanılan tedavi yolları 20–30 yıldır geçerliliğini yitirmiş durumda.

Muhtemelen şaşıracaksınız, ancak dünyanın hiçbir yerinde PROSTAT, ARTIK KRONİK BİR HASTALIK DEĞİLDİR VE KOLAYCA TEDAVİ EDİLEBİLİR! Bu, dünyanın her yerinde böyle ama bizim ülkemizde değil.

Doktorlar hastalarına aşağılayıcı rektumdan prostat masajı uygulayarak ve fizyoterapi prosedürleri ile eziyet ediyor. Bunlara, galvanizasyon, elektroforez, ultrason, manyetoterapi ve tehlikeli antibiyotikler de dahildir.

Bu ağrılı, pahalı ve tehlikeli yöntemler prostatı tedavi etmez, hastalık gelişmeye devam eder. Antibiyotikler, patojenik bakterileri kısa bir süre için öldürür. Ama 1–2 ayda tekrar çoğalırlar. Ve bir süre sonra prostat iltihabı tekrar ortaya çıkar. Aslında hiç iyileşmemiştir. Sonunda, 1. aşamadaki prostat iltihabı, 2., 3., 4. aşamaya ulaşır…

Potansiyel sorunları, kişinin eşiyle olan ilişkisini etkiler. Hasta ağrı, idrar bozuklukları, üreme fonksiyon bozuklukları yaşar. PROSTAT KANSERİ OLUŞMA RİSKİ VARDIR. Prostat kanseri, ölüm oranı yüksek olan en ciddi erkek hastalıklarından biridir.

Sonuç olarak, doktorlar hastalarını iyileştirmek yerine onlara acı yaşatıyor ve hatta ölüme sebebiyet veriyor.

Durum endişe vericidir. Artık başka doktor gibi, ki aralarında derin saygı duyduklarım vardır, sessiz kalamam.

Birinci aşamaSemen kesesiProstatMesane

İkinci aşamaSemen kesesiProstatMesane

Üçüncü aşamaSemen kesesiProstatMesane

Dördüncü aşamaSemen kesesiProstatMesane

PROSTAT ILTIHABI GELIŞIMININ DÖRT AŞAMASI VARDIR. İLTIHAPLANMA NE KADAR YÜKSEKSE, KANSER GELIŞME RISKI O KADAR YÜKSEKTIR. ZAMANINDA TEDAVI EDILMEZSE, VAKALARIN %89’UNDA KANSER GÖRÜLÜR. DIKKAT EDIN! PROSTAT, TEDAVİ EDİLMEDEN BIRAKILAMAZ!

– Bu ülkede tıp neden bu kadar geri?

– Çünkü kimse hiçbir şeyle ilgilenmiyor! Devlet kliniklerinde çalışan ister yaşlı ister genç olsun, doktorların eğitimi yetersiz. İyi eğitimli doktorlar özel kliniklerde çalışıyorlar. Onların önceliği hastalarını iyileştirmek veya hastaların kendilerini tedavi etmelerine olanak sağlamak değildir. Çünkü bu, gelir kaybına neden olacağından işlerine gelmez. Dolayısıyla, hastalardan rektal masaj seansları ve çeşitli tıbbi cihazlar kullanılarak yapılan prosedürler isteyerek daha fazla para ödemelerine yol açarlar. Geçici etkisi olacak antibiyotikler yazarak hastanın geri gelmesini sağlamak çok daha kârlı olur.

Doğru tedavileri uygulayan doktorlar işlerinden kovuluyor. Ama yeni bir iş bulmak kolay değil. Bu yüzden herkes susuyor. Hepsinin aileleri, çocukları var. Bazıları modern tedavi yöntemlerini bulmaya bile çalışmıyor, amirlerinin uyguladığı ilaçları veriyor, maaşlarına ek olarak düzenli ikramiye alıyorlar. İnsanlar umurlarında değil.

– Gelişmiş ülkelerde prostat iltihabı nasıl tedavi edilir?

Prostatın nedenini bilmeniz gerekir. 2003 yılında Danimarkalı bilim insanları prostatın ana nedeninin pelvis bölgesindeki organlarda oluşan kan dolaşımı eksikliği olduğunu kanıtlamayı başardılar. Bu bölgede prostata hizmet eden çok sayıda ince kılcal damar bulunmaktadır. Yaşla birlikte veya bazı zararlı faktörler nedeniyle bu kılcal damarlar tıkanır ve kan artık dolaşamaz.

Erkekler için 18 hayati hormon üreten prostat, gerekli miktarda besin ve oksijenden yoksun kalır. Bir durgunluk süreci meydana gelir. Salgı, bez dokularında birikerek bakteri üremesini teşvik eder. Salgı bezi şişer. Bu şişmeye akut prostat iltihabı denir. Salgı birikimine kronik prostat iltihabı denir.

Böylece prostat iltihabıyla savaşmak için ne yapmamız gerektiğini anlayabiliriz. Doktorların yaptığı gibi bakterileri tehlikeli antibiyotiklerle öldürmemize gerek yok. Durgunluk sürecini ortadan kaldırmalıyız. Başka bir deyişle, prostattaki kan dolaşımının normalleştirilmesi gerekir.

2007’de bilim insanları, alfa hidroksi retinol adlı özel bir A vitamini türevinin pelvis bölgesindeki küçük kılcal damarları temizleyebildiğini keşfettiler. Doğası gereği Gotu Kala bitkisinin yapısında bol miktarda bulunabilir. Bu madde kolesterol moleküllerine nüfuz eder (erimiş tereyağı kıvamında olduğundan kan damarlarını tıkar) ve içeriden yok eder. Böylece damar, özellikle pelvis bölgesindeki küçük kılcal damarlar temizlenir.

Alfa hidroksi retinol ile yapılan tedavinin prostat iltihabını tamamen iyileştirdiği kliniğimizde bile kanıtlanmıştır (staz süreçlerini ortadan kaldırır, prostatta kan dolaşımını normalleştirir). Peki, tam tedavi ne anlama geliyor? Önümüzdeki yıllarda prostat iltihabının artık gelişmeyeceği anlamına gelir. Sürekli ağrı kaybolur, iltihap azalır, ereksiyon ve idrara çıkma normalleşir. Hasta tamamen sağlıklı hale gelir.

Bu, şu anda tüm dünyada çoğu ülkede kullanılan modern prostat iltihabı tedavisinin özüdür.

– Alfa hidroksi retinol içeren herhangi bir ilaç var mı? Türkiye’deki hastalar için bir tavsiyeniz var mı?

Bu sorunun bir çözümü var.Prostatit hastalarına çok güzel bir haberim var, bu ilaç her yaştan erkeğe eşit derecede iyi geliyor ve dünyadaki tüm muadillerinden bir adım önde! Üstelik kimsenin ihtiyaç duymamasına rağmen ülkemizde geliştirildi. Amerika kaynaklı eşdeğer ürünlerden çok daha ucuz ve birkaç kat daha verimli.

Bu ilacın adı Pro Caps. Tıp ve Eczacılık Üniversitesi’nde geliştirildi. Kırmızı Kök’e (alfa hidroksi retinol) ek olarak, uygun miktarlarda seçilmiş, erkek sağlığı için faydalı 30 başka bileşen içerir. Erkek sağlığı için karmaşık bir üründür. Tüm malzemelerden bahsetmeyeceğim, sadece bazılarını söyleyeyim.

Fadogia özüTestosteron üretimini 3–4 kat artırır, bu da cinsel gücü artırır ve bir erkeğin daha uzun süre genç kalmasını sağlar.
Bryonia Laciniosaİdrara çıkmayı normalleştirir, prostat iltihabını hızla durdurur
E vitaminiSperm kalitesini artırır. Ereksiyonu güçlendirir. Sağlıklı çocuklar yapmaya yardımcı olur
Peru MakasıProstat bağışıklığını artırır. Patojenik mikro floranın gelişmesini engeller.
ThlaspiEnfeksiyöz, enflamatuar, tümöral süreçleri ve prostat değişikliklerini gidermeye yardımcı olur.

– Yani bu ilaç Türkiye’de satın alınabilir mi? Eczanelerde satıyorlar mı?

– Türkiye’de üretiliyor olmasına rağmen eczanelerden satın alamazsınız. İnanamayacaksınız. Türkiye’de bürokrasiyi yenemezsiniz. Bildiğim kadarıyla, üretici firma eczanelerde raflarda yer almaya çalıştı ama izin vermediler. Kimse insanların kendilerini evde tedavi etmesini istemiyor. Ne doktorlar ne de eczaneler böyle bir durumu tercih etmiyor.

Ancak Türkiye’de erkekler için iyi bir haberimiz var. İsterlerse, Pro Caps online Bu kampanyanın amacı erkeklere yardım etmektir. Ürün, Türkiye’nın her yerine teslim ediliyor.

Pro Caps

Şu anda, web sitesinde indirimli fiyatla Pro Caps alıp tedavilerini tamamlamış erkeklerle yapılmış bir anket var. Bu araştırmanın amacı, bu ilacın ne kadar verimli olduğunu bulmaktır. Şu anda 2 binden fazla erkek ankete katıldı. Sonuçlar burada:

  • %99 oranında deneklerde perine ve idrara çıkma sırasında ağrı ortadan kalktı
  • %99 oranında deneklerde idrara çıkmada (idrar sıklığı ve miktarı) normaleşme
  • %96 oranında deneklerde prostat iltihabı azalması
  • %93 oranında deneklerde cinsel güç geri kazanıldı
  • %98 oranında deneklerde genel sağlık durumu iyileşti

Gördüğünüz gibi, Pro Caps çoğu erkeğin sağlığının iyileştirilmesine yardımcı oluyor. Tedavinin evde yapılabileceğinden daha önce bahsetmiştim.

– Promosyon kampanyası ne kadar sürecek?

– Tıp ve Eczacılık Üniversitesi, bu amaç için hatırı sayılır miktarda Pro Caps ayırdı. Yine de, neredeyse tükendi. Son zamanlarda, Pro Caps giderek daha popüler hale geldi. İnsanların özelliklerini duyup başkalarına tavsiye ettiğine inanıyorum.

Bu nedenle, prostat iltihabını (kronik prostat iltihabı dahil) modern bir ürün yardımıyla tedavi etmek ve aynı zamanda tasarruf etmek isteyen tüm erkeklere en kısa sürede sipariş etmelerini tavsiye ediyorum.

Şu anda üretici, ilk kez sipariş veren müşteriler için son derece çekici bir promosyona sahiptir. Promosyonu buradan alın:

Not!
Üretici, Pro Caps 1,298₺ a satıyor ama bu şu anda ürünü indirimli bir fiyata sipariş etme fırsatınız var. “DÖNDÜR” düğmesine basıp şansınızı deneyebilirsiniz. şanslıysanız daha düşük bir fiyata sipariş edebilirsiniz! İyi şanslar!