Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sanatçı Çilem Duman köşesinden takipçi ve okurlarına ‘Merhaba’ dedi

Güzel “Merhabalarınız” olsun… Bu

Güzel “Merhabalarınız” olsun…

Bu yazım değerli okurlar bir merhaba ile başlıyor.Hayat da hep yeni başlangıçların merhabası değil midir?

Zaman kavramının en hızlı tüketildiği şu dönemde kaçımız birbirimize merhaba diyoruz? Hep sorularla başladım belki ama biraz düşündürmek istedim. Farkındalıkla her işimi yapmak ile alakalı sanırsam bu sorgulamalarım. Zaman bu kadar hızlı iken hayat bukadar teknoloji dönemi olmuşken biraz daha nefes alarak daha da doğrusu hayata bir es vererek başlamalı firsat varsa her güne. “Merhaba” benim için o koşturmacaların arasındaki es desek tam da yeri olacak.Sonrası ise pozitif gülümseyebilmek.

Ne yaşarsak ya da yaşanırsa yaşansın gülümsemek. Bedenin ve ruhun vitamini gibi. Olumlu bakış açısı bizleri hayatımızda iyi olan kapılara yönlendirir.Her işimizi bereketle yapmamıza vesile olur.Şimdi sizlere yine bir sorum olacak. Bu yazdıklarımı buraya kadar okudunuz “merhaba”yı ilk kime söylediniz? Ben cevap vereyim mi?

Aynada kendime.Önce kendinize söyleyeceğiniz güzel bir gülümseme ile aynada merhaba hayata sevdiklerinize ve evrene verdiğiniz en güzel başlangıç ve cevap.Devamı da zaten etrafınızda kim var ise onlara yansıyarak çoğalacak.

Ne diyelim ayna etkisi.

Belki sizler bunları okurken sanatçı birinden daha magazinsel yazılar beklemiş olabilirsiniz olmaz demiyorum elbet o da olacaktır. Yine de konu sizlere merhaba demem ise bu samimi içten merhabamı sizler de kabul buyurun canlar.

Şimdilik benden bu kadar diyorum devamı elbette gelecek.

Nethaberler.com ailesine ve siz değerli okurlara takipçilere sevgilerimle.