Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tuba Işık hakkında Haber medyamızın verdiği karardır… Yazılarına son verilmiştir!

Tuba Işık tarafından sosyal medya

Tuba Işık tarafından sosyal medya platformlarında Devletimizin bekasını zedelemeye yönelik algılanan cümleleri nedeniyle kendisi hakkında aldığımız karar: Tuba Işık’ın haber sitemizde yayınlanan yazılarına, kendisine yapılan bilgilendirme dahilinde son verilmiştir.

Haber medyamız Türkiye Cumhuriyeti ve aziz milletimizin bekasını ve huzurunu tesis etme gibi şerefli bir misyonu taşımaktadır. Bu gururla hizmet veren haber sitemiz, her zaman devletimizin ve onun üstlendiği tüm değerlerinin yanındadır. Bu nedenle bu kararı vermiştir!

KAMUOYUNA SAYGIYLA ARZ EDERİZ / NET HABERLER YÖNETİMİ

NE OLMUŞTU!

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nde görev yapan akademisyen Tuba Işık sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda Roboskî  Katliamı’nı övdü.

Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Roboski’de 19’u çocuk 34 kişinin katledilmesinin yıldönümünde Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nde akademisyen olan Doç. Dr. Tuba Işık katliamı öven bir bir paylaşım yaptı. Işık, Roboski Katliamı’na dair cenaze töreni fotoğrafının altına “Görüntü çok güzel, daim olsun” ifadelerini sarfetti.

Tepkiler üzerine Işık üniversite tarafından “Konu ile ilgili tahkikat başlatılmıştır” açıklaması yapıldı. 

Ağrı ibrahim Çeçen Üniversitesi, Tuba Işık hakkında ‘Üniversitemizle bir ilgisi bulunmamaktadır. Herhangi bir görevi yoktur” açıklamasını yaptı.

Tuba Işık tepkiler üzerine yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı: “27. 12.2023 tarihinde PKK bayraklı tabutların olduğu görselde Roboski olayı ile alakalı hiç bir açıklama, cümle yer almamakta birlikte, paylaşımın başında, Alın size koridor ifadesinin geçmesinden dolayı söz konusu cenazelerin  bir kaç gün evvel ölen şehitlerin katilleri olduğunu” ve “Ailesi, arkadaşları, akrabaları arasında Kürt kardeşi olan bir birey olarak, hiç alakası olmayan bir alana meseleyi çekerek, saptırarak kin ve düşmanlık yapan, herhangi bir çeşit hakarette bulunanlar hakkında yasal işlem başlatacağımı kamuoyuya bildiririm.”