Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ünlü Ses ve Opera Sanatçısı Çilem Duman’dan ‘anlamlı açıklama’

Merhabalar yine farkındalık yaratmak

Merhabalar yine farkındalık yaratmak amacımla sözlerime başlıyorum.
Sanatçı olarak camiamızın vefa duygusunu burada değerlendirelim istedim.

Müzisyenler, tiyatro sanatçıları, sinema oyuncuları, yönetmenler sektöre emek veren değerler sizce hangi kriterlerde değer görüyor? Magazinsel kimlikleriyle mi yoksa yaptıkları hepsi birbirinden farklı özel projeleri ile mi? Biraz sorgulayıcı olduğumun farkındayım.

Zaten amacım farkındalığı yaratabilmek.Popüler olunan zamanları bu değerlerimizin çok daha farklıdır. Onlar ile bir arada olmak için ekstradan sarfedilen çabalar çok daha farklıdır. Hep bir beklentileri olan insanların yaptıkları çok daha düşündürücü bir tablo ortaya koyar. Gel gör ki yıllar geçtikçe bu ilgi azalıp yerini bu değerlerimizde bazen sessizliğe bırakıyor.

Yaşlar ilerleyip sanat camiamızdaki isimlerin projeleri popülerlikleri azaldıkça ilgi alakalar da azalmaya başlıyor. İşte burda vefa duygusu kaçımızda var düşündünüz mü? Birçok değerimiz de yaprak dökümü gibi bizlere veda ederken ancak bu hayattan göç ettiklerinde bir kısa haber bülteninde belki bir kültür merkezinde anıldıktan sonra ne kadar hatırımız da kalıyor?

Aslında vefa bu değerlerimizin sağlığında onların vefa ile yanında olmak sağlıkları zorluklara düştüğünde yanında olmak ve en önemlisi eserlerine, yaptıklarına sahip çıkmak, saygı,sevgi ve samimiyetle onların yanında olabilmek vefa ile ….

Kalın sağlıcakla sevgilerimle…