Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Mehmet HACIİSMAİLOĞLU

FİTNE, MAKYAJ YAPILMIŞ BİR TEHLİKEDİR!

Birileri karışıklık peşinde, süper kupa finalinde yaşananlar, MOSSAD ajanlarının yakalanmasının ardından ise elinde Kelime-i Tevhid bayrağı olan şahsa yumruklu saldırı, şimdi de Fatih Camii imam hatibinin ve yanında ki kişinin bıçaklanması.

Aklıma 28 Şubat öncesinde başlatılan provokasyonların ve 28 Şubat’ın oluşmasını sağlayacak donelerin birikmesine çalışanların nasılda o karanlık günleri inşa ettikleri geldi.

Rahmetli Erbakan Hocanın Libya’da Kaddafi ile yaptığı konuşmasının nasıl çarpıtıldığını unutmadık! Merhum Erbakan Hoca ile ve dönemin meşhur Sincan Belediye Başkanı Sayın Bekir Yıldız ile 28 Şubat sonrası yaptığım görüşmelerde perde arkasındakilerin gücüne şahit olduk. Olayların getirilmek istendiği noktayı hepimiz gördük. Yine dönemin televizyon haber programcılarının nasıl talimatlarla haber yaptıklarını unutmadık. Bugün de aynı senaryo oynanmak isteniyor. Aynı fitnenin iş başında olduğu ortadadır.

O dönem Kurumlarımızdan ve medyadan oldukça fazla faydalanan bu güçler bu günde kullanılmaya müsait olan sivil toplum örgütleri üzerinden ve sosyal medya aracılığıyla yol almaya çalışıyorlar.

Bazı siyasileri dikkatle dinlerseniz fark edeceksiniz. Yine bazı siyasilerin yaptıklarına verdikleri mesajlara bakarsanız göreceksiniz ki, hiç biri bireysel davranış değil. Sanki bir yerlerden komut alınırcasına davranıyorlar.

Yakalanan MOSSAD ajanlarının yurt içinde ki faaliyetlerine baktığımızda öyle hafife alınacak türden işler değil bunlar. Yakın tarihimize baktığımızda, şer odaklarının olmasını arzu ettikleri karışıklığın röntgenini çekmek zor değil! Her büyük olayın öncesi var. Bir şey olmadan bir an da ortaya çıkmış değil hiç biri.

Ülkemizde son günlerde sürekli ısıtılan tartışmaların getirilmek istendiği nokta apaçık ortadadır. Radikal uçları eylem silahı olarak kullananları sorgulamalı!

Ülkemizin karışmasının hiçbir vatandaşımıza zerre kadar faydası olmayacak! Bu karışıklıktan beslenmek isteyenler bu milletten değil! O vesile ile kimin hangi partiden, hangi futbol takımından ya da hangi görüş ve inançtan olduğuna bakarak cephe almayalım!

O halde hiçbir vatandaşımız da bu ülkenin karışmasına payanda olmasın!

Ülkemizin huzursuzluğuda, huzuru da hepimizin. Gerek sosyal medya da gerekse çevremizde

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ