Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Çilem DUMAN

Sanatçı Çilem Duman: Bugün Öğretmenler Günü

Bugün Öğretmenler Günü
Merhabalar değerli Nethaberler okurları. Bugün “Öğretmenler Günü” müzik hayatımın yanında beni ayakta tutan birçok insana dokunmayı ilke edinen bir Müzik Ögretmeni olarak duygularımı sizlerle paylaşmak ve yazıya dökmek için sizlerleyim.


Bugün benim ve bana bugün aslında başardıklarımı hayata geçirmeme vesile olan bana emeği olan çok değerli öğretmenlerimin günü.İlkokul öğretmenim Fadime Konar daha birinci sınıfta iken “Öğretmenim ben şarkı söylemek istiyorum” dediğimde şaşkın bakışlarıyla bana ” Çık tahtaya söyle o zaman” dediği gün başladı benim müzik serüvenim.Alkışı ilk sınıf arkadaşlarımda tanıdım.

Ortaokulda müzik öğretmenim Berrin Özdemir yeteneklerinin farkına vardığında daha da yeşerdi ümitlerim.Sivas’tan İzmir’e Güzel Sanatlar Lisesi sınavını kazanıp devam eden canım öğretmenlerimin emekleri ile daha da kendime güven geldi.Flüt çalmayı büyük bir şevkatle öğreten Flüt sanatçısı öğretmenim Halil Ekseriyet ile geçen harika dört yıl asla unutulmaz.Buca Eğitim Fakültesi Müzik Ögretmenliğinde ki ögretmenliğe adım adım yürürken müzisyenliğime şarkıcılığıma katkısı olan şan öğretmenim Gülcihan Özkan, armoniyi A dan Z ye anlatan Memduh Özdemir öğretmenim, hepinizi nasıl sevgi ile unutmuyorum.Hatta sosyal medyanın da geliştiği şu dönemde hala görüştüğüm Nilgün Göcük öğretmenim ve Nilgün Karabulut öğretmenim… İnstagram’da en güzel yorumları ile beni hep onurlandıran Ertan Yılmaz öğretmenim iyi ki varsınız.
Sizlerden öğrendiklerimle büyük bir aşkla 18yıldır bir çok güzel hayatları arkadaş gibi yakın yaşlardaki gençleri bazen minik yürekleri tanımamı sağlayan öğretmenlik mesleğimde sizlerden öğrendiklerim yanında kendi yaşanmışlıklarımla da en üst derecede bilgilerimi paylaştım.Hala da paylaşmaya devam etmekteyim. Öğretmek çünkü bir aşktır. Bana bu meslek aşkını yaşattığınız için sonsuz şükranlarımla. Bugün “Öğretmenler Günü”ve mesleğe emek veren gönül veren tüm öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.Tabiki benim de öğretmenler günüm kutlu olsun🎵
Yepyeni yazılarda buluşmak dileğiyle değerli Nethaberler okurları saygı ve sevgilerimle…

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ